Reclamatii
ALCO DECOR IMPEX SRL PDF Imprimare Email
Scris de Mirela   
Vineri, 22 Septembrie 2017 16:10

Buna seara,

 

Doresc sa reclam firma Alco Decor Impex SRL pentru ca-si inseala clientii. Mint ca le ofera produse si servicii de inalta calitate cand nu este asa. Eu am avut probleme cu ei la montajul unor usi intr-un apartament nou. Executia si montajul usilor de proasta calitate. Contactandu-i sa vina sa remedieze calitatea muncii lor, de fiecare data imi raspundea la telefon(0723199705) o persoana pe numele de Costi, care iti promitea mereu ca maine vine si repara. Nu veneau niciodata, te puneau sa te invoiesti de la munca si nici macar nu te anuntau ca nu mai vin. Dupa ce i-am sunat luni de zile, la final am contact alta firma tot pe banii mei sa remedieze calitatea serviciilor de ei oferite. In concluzie nu recomand daca nu doriti sa patiti ca mine.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 09:38
 
admiral aparate manarite PDF Imprimare Email
Scris de vag   
Marţi, 12 Septembrie 2017 14:55

salut, la salile admiral sunt aparate manarite, procent de plata 92% teoretic, la salile concurente sunt aparate cu 94% si 96%. de exemplu EGT au 96% procentaj. clientii vad pe banii lor diferenta, pierd banii mai repede.

evitati aparatele si salile admiral.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 16 Septembrie 2017 11:00
 
admiral inchide sali PDF Imprimare Email
Scris de vag   
Luni, 11 Septembrie 2017 20:59

Salut, noua strategie de teapa pentru clientii admiral: inchide salile mari din centru: sala palatului, universitate, unirii coposu, dr taberei. In vara aceasta a inchis 12 sali, iar banii pierduti de clienti nu se mai pot recupera.

De exemplu am pierdut la sala palatului la rouletta 3000 ron, sala este inchisa, unde mai gasesc rouletta respectivs sa joc in continuare ca sa imi scot banii?

Recomand evitarea acestor sali, se inchid masiv locatii si banii raman pierduti.

 
Admiral, a rămas doar numele PDF Imprimare Email
Scris de Vag   
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 20:38

Cluburile admiral se închid, nenorocirea este ca un client care a pierdut banii la sala palatului nu ii mai poate recupera, nu mai găsește aparatele la care a pierdut banii. Sala era deschisa de 15 ani, 80 de aparate, avea clienți fideli care au rămas în pagubă.

Admiral a închis zeci de săli în ultima lună : sala palatului, Rahova, unirii coposu, Ferentari, Brâncoveanu, erou Iancu Nicolae, Oradea centru, universitate, dr taberei, etc. Sute de clienți nu își mai pot recupera banii pierduți.

Recomand sa nu întrați la ei, nu se știe ce se mai închide. Au multe săli care nu își acoperă cheltuielile și urmează să fie închise.

 

Ultima actualizare în Sâmbătă, 16 Septembrie 2017 11:00
 
Aveți grija va rog unde va mutati Nu va mutați pe calea rahovei nr 356 bloc 16 scara 2 et 10 apartament147 PDF Imprimare Email
Scris de Alexa   
Marţi, 25 Iulie 2017 15:16

Salut!aveți grija unde va mutați .dacă va mutați în chirie în calea rahovei nr 356 bloc 16 scara b et 10 apartament 147 faceți o mare greșeală !!prima oară a cerut chirie 5milioane,apoi 8 milioame și acum vad ca a pus ca inchiriaza cu 9 milioane.Proprietara este o doamna fiind și administrator în acel bloc va păcălește la întreținere,va umfla facturile fff mult, va intra în lipsa în casa și va cotrobăie prin lucruri,pe lângă ăsta casa este bântuită.la anumite ore se schimba televizorul singur pe postul preferat al bătrânei care a murit acolo,mama prorietarei,se aprinde becul din bucatărie singur,simți niște fiori când vine spiritul bătrânei.!!!ea marțea vine la administrație,și fie ca ești sau nu acasă auzi cheia în yala.deci aveți grija aici din tot sufletul.nu va lăsați păcăliți .și sa nu mai spun ca geamurile din camera nu se deschid,și vine frigul pe sub ele,geamul de la baie rămâne blocat iar geamul de la balcon mânerul de la el ruginește și pana și ăla se blochează iar în bucătărie este fff frig datorita ca nu are geam ,și calorifer la baie și bucătărie merg fff încet.

Ultima actualizare în Marţi, 25 Iulie 2017 23:46
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 78
elefant.ro

Autentificare