Linie telefonică la Sf.Gheorghe pentru reclamaţiile legate de câinii comunitari PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 09 Februarie 2009 21:57
Primăria din Sfântu-Gheorghe, Covasna, a decis să înfiinţeze o linie telefonică la Poliţia Comunitară, unde oamenii să poată reclama orice problemă legată de câinii comunitari, transmite corespondentul NewsIn.

Primarul Antal Arpad a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că problema câinilor comunitari din oraş nu este rezolvată în prezent, prin urmare s-a decis ca foarte curând să facă împreună cu societatea civilă un adăpost pentru câini, iar în paralel să dea în folosinţă această linie telefonică, unde oamenii să poată reclama problemele legate de câinii comunitari.

În acest fel municipalitatea doreşte şi să verifice dacă acele semnale primite de la cetăţeni potrivit cărora în oraş apar câini mari, posibil aduşi din alte părţi, sunt reale. “Dorim să avem linie verde care poate fi accesată non stop şi unde cineva preia informaţiile, nu doar despre câini, dar şi alte eventuale probleme”, a menţionat edilul.

Mai multe persoane din municipiu au reclamat la Primărie prezenţa în număr mare a câinilor comunitari sau chiar unele muşcături, în special în unele cartiere.
 
originals.ro

Autentificare