Reclamatii
Reclama mincinoasa la Black Friday de Primavara de la MediaGalaxy PDF Imprimare Email
Scris de Adrian   
Marţi, 19 Mai 2020 11:13

Imediat ce s-a incheiat starea de urgenta, magazinele au lansat oferte promotionale pentru a atrage clientii si a scapa de stocuri. In perioada 15-20 Mai, MediaGalaxy si Altex au lansat Black Friday de Primavara. In oferta lor am gasit niste baterii ce erau numai bune pentru termometru.

Oferta Baterii MediaGalaxy

Am verificat stocul in magazinul cel mai apropiat (MediaGalaxy Orhideea) si pentru ambele produse apare ca stocul este suficient.

Stoc Baterii MediaGalaxy1

Stoc Baterii MediaGalaxy2

Ca urmare am plecat spre magazin si acolo am constatat ca nu exista nici unul din acest produse, in schimb exista suficiente produse similare la un pret de 7 ori mai mare. Am Intrebat angajatii magazinului. Unul dintre acestia a verificat cele de mai sus, a verificat standul si apoi s-a dus sa discute cu directorul de vanzari al magazinului. Dupa cateva minute a revenit si m-a informat ca cele doua produse au expirat si au fost scoase de la raft pentru ca nu mai puteau fi vandute si ca vor fi scoase si de pe site. Am verificat in ziua urmatoare si situatia este la fel, MediaGalaxy continua sa faca reclama mincinoasa la cele doua tipuri de baterii, stocul apare suficient in magazin in conditiile in care in magazin produsele nu exista si conform celor spuse de angajatii MediaGalaxy, acestea sunt expirate, deci nu mai pot fi vandute. Oare cate dintre produsele din oferta BlackFiday de Primavara de la Altex si MediaGalaxy sunt in aceeasi situatie?

 

 

 

Ultima actualizare în Marţi, 19 Mai 2020 11:19
 
Valy Bt olx - tepar din Botosani PDF Imprimare Email
Scris de John   
Sâmbătă, 09 Mai 2020 06:23

Evitați acest individ, este țepar, trimite produse cu probleme sau chiar alte produse decât cele promise apoi va blochează si nu mai puteți da de el sa va recuperați banii

Ultima actualizare în Marţi, 19 Mai 2020 05:58
 
Orange taxeaza dublu PDF Imprimare Email
Scris de Mariana Tenenhaus   
Miercuri, 04 Decembrie 2019 11:12

Sunt abonata Orange, cu numărul 0744919758.

Luna trecută, cu ocazia plății lunare a abonamentului, cei de la centrul respectiv, m-au convins să trec la un contract mai bun, care la același preț îmi oferea mai mult internet.

Peste două zile am fost sunată de către un consultant Orange, s-a prezentat Adrian Stanciu, și mi-a oferit un abonament și mai bun, pe care l-am acceptat, după ce mi-a spus că nu am nimic de făcut.

Acum câteva zile, când m-am dus să achit factura, mi s-a spus că trebuie să plătesc două abonamente, pentru numărul meu de telefon, întrucât acel consultant nu s-a ocupat de anularea primului contract, cel de la centrul local unde plătesc de obicei.

Am refuzat să mai plătesc, am trimis o sesizare online, azi am fost sunată de către alt consultant Orange, evident un neisprăvit, care mi-a spus că nu au cum să anuleze niciunul dintre contracte, decât cu plata unor penalități. de care nu mă simt cu nimic vinovată.

Ultima actualizare în Miercuri, 04 Decembrie 2019 11:16
 
Black Friday la MediaGalaxy PDF Imprimare Email
Scris de Adrian   
Luni, 02 Decembrie 2019 11:01

In ultimele saptamaini am fost bombardat de oferte cu reduceri care mai de care de la tot felul de magazine. Atras de aceste reduceri am ajuns la MediaGalaxy Orhideea. Aici am gasit oferta de mai jos:

Reduceri cu bucluc la MediaGalaxy

Este foarte interesant cum pretul vechi este mai mic decat cel nou si in acelasi timp reusesti sa economisesti 200 lei daca vei cumpara acest produs.

 
Promotii inselatoare de la Kaufland PDF Imprimare Email
Scris de Adrian   
Miercuri, 04 Septembrie 2019 19:29

Astazi in drum spre casa am intrat la Kaufland Orhideea. La intrare era un anunt mare care facea raclama la cateva produse care aveau 25% reducere doar azi. Printre acestea erau si aripioarele de pui. Am ajuns la raft si am gasit aripioarele respective.

Reclama Kaufland

Pe pachet era mentionat pretul de 8,69 lei/kg si pentru pachetul ales pretul era de 7,69 lei ca in imaginea de mai jos.

aripioare

La casa am avut surpriza sa aflu ca pretul pe kg era de 9,99 lei la care se aplica o reducere de 25% ca in reclama de pe site.

Am mers la biroul de la intrare unde mi s-a explicat ca ar fi trebuit ca la raft sa fie afisat pretul de 9,99 lei (ceea ce au confirmat si cei de pe raion ca nu era afisat) si ca oricum am platit mai putin decat scrie pe produs. Este adevarat, dar prin reclama de pe site si prin afisele din magazin, Kaufland le promite cumparatorilor ca vor avea o reducere de 25% la acest produs. Tot Kaufland afiseaza pe produs un pret care ar trebui sa fie acelasi cu cel pe care trebuie sa-l platesc la casa si in cazul promotiilor din acest pret sa se calculeze reducerea. In concluzie, prin aceste practici Kaufland isi inseala clientii promitandu-le fie o reducere mai mare decat acestia primesc in realitate fie un pret mai mic decat cel pe care acestia sunt nevoiti sa plateasca la casa.

Ultima actualizare în Miercuri, 04 Septembrie 2019 20:05
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 80
originals.ro

Autentificare