Reclamatii
slideshop.ro site-ul tepelor PDF Imprimare Email
Scris de flavia   
Marţi, 31 Iulie 2018 20:15

Buna seara,

Am bantuit, asa cum fac multi dintre voi, printre site-urile online cautand anumite produse,sa vad ce a mai aparut...si iau hotaratea sa comand un suport pentru sticle de pe site-ul www.slideshop.ro, astept comanda ca orice cumparator de buna credinta...ajunge comanda...cand deschid coletul...un placaj proaspat vopsit ( mai bine il vopsea un copil de gradinita) care vroia sa para un suport de sticle...oricum nu era ce comandasem...m am speriat asa ca am sunat la numarul de pe site si i-am explicat persoanei care a raspuns ca am primit ceva total diferit de ce am comandat...Acesta lipsit de respect imi spune ca el e la masa si ca sa-i transmit prin whatsapp poze cu ce am primit ca el acum mananca.. Am banuit ca voi avea mari probleme cu acest individ...trimit pozele...ma resuna si imi explica ca s-au incurcat cumva comenzile si ca acum pregateste coletul cu ce suport am comandat initial... Trec vreo cateva zile...nu se intampla nimic asa ca incerc sa sunt iar la numarul de pe site (0767) 558 777‬ unicul numar care exista pentru acest site, raspunde iar acest baiat foarte deranjat ca il sun ...ii explic din nou toata problema si pe un ton de mahala imi spune ca sa trimit coletul ramburs la FAN COURIER apusului ca el merge zilnic si ca o sa mi iau banii inapoi ( 195 de lei= un placaj gaurit)

Fac acest lucru si evident ca deja au trecut 5 zile de cand am trimis coletul ramburs si el nu l- a ridicat...am incercat sa mai sun pe acel numar de mobil...dar nu-mi mai raspunde...asa ca am inceput sa sunt de pe telefoane diferiteca asa raspunde...si ma plimba cu vorba ca azi ridica coletul...Deci va recomand sa nu comandati de oe acest site www.slideshop.ro chiar daca. are produse interesante, pentru ca sitr-ul este o inselatorie iar pozele cu produse nu sunt reale.

Acum ramane sa astept curierul sa se intoarca cu acel placaj pentru care am platit 195 de lei ...si sa mai platesc si curierul returul coletului ( 25 de lei) deci asta e invatare de minte!

Am incercat sa fac reclamatie la ANPC...dar nu am factura...firma e inregistrata in Bulgaria...e o inselatorie frumos mascata! Am sa incerc sa sesizez si politia( daca ma baga cineva in seama pe acolo)

Ultima actualizare în Marţi, 31 Iulie 2018 20:55
 
Reclamație Kaufland PDF Imprimare Email
Scris de cristina   
Miercuri, 06 Iunie 2018 19:10

În cele ce urmează vă vom comunica câteva dintre problemele cu care ne confruntăm în filiala 4100 Ploiești. După cum știți, în ultima vreme s-au schimbat managerii acestei filiale, am trecut prin bune, prin rele, am mai rămas o mână de oameni cu vechime în Kaufland, unii s-au orientat către alte domenii.

Ținem să precizăm un lucru încă de la bun început,că în ultimele 7 luni situația s-a schimbat în rău și asta de când la conducere a venit doamna Naghy Alexandra. Este un om ce nu știe ce este aceea o echipă, nu știe să vorbească pe un ton amiabil, țipă, urlă, ba mai mult ne jignește, ne face ineficienți, incompetenți și chiar proști. Noi nu suntem sclavi pe plantația nimănui ca să acceptăm un asemena comportament. Îi recomandăm un control psihiatric de specialitate pentru că aici se lucrează cu oameni, nu cu roboți. Așa ceva este inadmisibil, am avut atâția manageri, dar am primit respect din partea acestora, ne ascultau în tot felul de probleme și ne și ajutau în rezolvarea acestora.

Conform informării de la vizierul filialei în care se spune că planificarea se afișează cel târziu joi la ora 15:00, cu programul de până la peste 2 săptămâni, acest lucru nu se respectă, planificarea fiind pusă duminica seara doar pentru săptămâna următoare. Mai scrie că după 10 zile consecutive se vor da 4 zile libere, nu este așa, s-au dat 2 zile libere dupa 9-10 zile lucrate, urmate de alte 8,9 sau chiar 10 zile lucrate.

Pauza unora dintre noi nu este respectată în sensul că sunt chemați prin stație ssă apeleze sau să vorbească cu diferite departamente, unde este corectitudinea și respectul față de angajat? În consecință cerem anularea difuzorului din sala de mese.

Când venim de pe raion să intrăm pe casa de marcat venim murdari, transpirați, clientul observă. Unde este amabilitatea față de client? Angajatul de la frische este chemat pe raionul legume-fructe, apoi se întoarce la frische, este igienic? Același echipament îl are.

Clienții tot mai nemulțumiți: nu găsesc pe nimeni pe raion pentru informații. Clienții spun: „Trebuie să schimbăm magazinul, ne-am săturat să nu găsim produsele la raft, și de cozile de la casă”, și asta din cauza lipsei personalului. Clienții ne întreabă „Se închide Kaufland-ul? Nu există marfă la raft”. Aceștia nu înțelleg ce se întâmplă.

Știți că angajații part-time au fost obligați să se scaneze la ieșirea din program pentru a nu se intra în abatere și apoi să rămână să își termine treaba pe raion? Pentru că nu a fost timp suficient deoarece era planificat doar un angajat până la ora închiderii.

Pe raion nu se ia pauză până nu se bagă 5-6 paleți de marfă, păi omul nu poate lucra nemâncat. Pe case se stă 6-7 ore fără pauză, caz concret casieră planificată 10 ore, după 8 ore abia a primit pauză. Este oare posibil???

Acestea nu sunt valorile Kaufland, angajatul trebuie respectat, aici nu este omenie. Angajații vin la serviciu cu frică și nu spun niciodată problemele tot de frica de a nu-și pierde locul de muncă sau a fi bătaia de joc a superiorilor. Nimeni nu verifică în sistem ceea ce trebuie, ci doar cifre și încasări. Oare nu se sesizează nimeni de ce avem atâția colegi în concedii medicale, bolnavi și istoviți, diagnostic de hernie de disc, scolioze, operații și alte probleme de efort maxim? Mulți dintre ei au demisionat din cauza presiunii.

Casierii au fost trimiși abuziv la Imbiss fără școlarizare și fără echipament adecvat, deși medicii specialiști le-au interzis unora să presteze muncă în frig sau umiditate. Incidentul care a avut loc de curând la Imbiss s-a produs din cauza acestui lucru, fără școlarizare în prealabil, echipament de protecție adecvat și stres maxim, casiera respectivă luând vina asupra ei de frica de a nu avea repercursiuni din partea superiorilor. Trebuia spus adevărul polițiștilor și celor de la salvare.

Legat de departamentul case, de curând, doamna manager, daca o putem numi așa, a spus că își va face probleme când cozile vor fi până la raionul Mopro. Cum este posibil asta?

Vizitele făcute de către superiori vă rugăm să nu le mai anunțați din timp, pentru că managerul antrenează angajații astfel că veți găsi totul în ordine și nu reflectă realitatea. Veniți pe neașteptate!!!

Dorim să lucrăm într-un mediu plăcut și să fim într-adevăr o echipă, fără să ne simțim sclavi ai acestei filiale. Nu putem fi eficienți și să dăm randament sub această presine și stres continuu provocat de către superiorii noștri direcți, în speță: șef de zi, manager.

În speranța că toate acestea vor fi citite de cine trebuie, așteptăm soluționarea problemelor deoarece va veni o zi când nu o să mai intre niciun angajat să lucreze și nu o să se deschidă magazinul.

Vă mulțumim!

Angajații 4100, Ploiești.

Ultima actualizare în Joi, 07 Iunie 2018 16:53
 
Site defăimător asupra conținutului PDF Imprimare Email
Scris de Daniilkov   
Luni, 28 Mai 2018 14:06

Salut,

 

Am o problemă cu un site web, care duce la defăimarea internauților prin minciuna informațiilor din acest site web numit https://slabestecumine.net

Acesta este inițiat de o domnișoară pe numele ei Alina Ionela Ciucur din Turburea, Gorj; aceasta dorea să își povestească viața ei în lupta cu kilogramele, problema e că îți povestești viața pe internet, dar nu oferii și informații false care duc la defăimare și contrazicere explicită.

Totodată site-ul Slabeste cu mine este din site-urile care nu au niște reguli de folosire sau o mențiune asupra TG (termeni și condiții) în care utilizatorul să fie de acord cu acele reguli.

De asemenea de când a fost deschis site-ul web din data de 9 mai 2018 a început cu prima minciună menționată în data de 12 mai 2018 fiind stipulată chiar din titlu si doresc ca acest site să fie denigrat și să nu mai defăimeze utilizatorii cu minciuni care nu își fac verificarea elementară asupra informației transmise.

 

Rog ca acest site să fie suprimat și să nu se mai accepte din primele postări ale articolelor astfel de situații.

 

Vă mulțumesc !

 

Ultima actualizare în Joi, 07 Iunie 2018 08:32
 
Evitati firma ScAliwebImpexSrl PDF Imprimare Email
Scris de Efectul Umbrei   
Sâmbătă, 19 Mai 2018 13:13

Despre firma aliweb.
Nu se merita sa te angajezi aici.
Te tin cat au ei nevoie si pe urma te dau afara,cand pleci,te trateaza ca pe un nimic,tot nu ai fost bun si nu ai facut treaba sau te fac ei sa pleci. Programul la fel,pe contract scrie 8-16 dar de fapt incepi la ora 7 si cand termini nu se stie. Exista si o sefa de sectie,are si un catelus,nu este patruped ci biped. Se fac foarte multe diferente. Nu inteleg de ce aceasta firma mai face angajari daca tot pana lorena si lavinia marilena raman acolo... In conditiile in care minciunile sefilor persista,spunand ca vor sa isi mareaca echipa,sa aibe oameni si alte baliverne de genul. In timp ce alti angajati faceau treaba,catelusul sefei de sectie,cum e numita,nu face absolut nimic si tot ea e protejata. De ce? Pt.ca tace si se supune la tot ce i se cere sa faca. Pt.ca pleaca cu sefii la munte,se duce acasa la ei face curat(daca faci lucrul asta,macar la  serviciu acopera favorismele de acest gen) iar aici  ceilalti angajati valoreaza nimic.
Pt.ca din nou se fac diferente si DISCRIMINARI.
Am avut conflict cu acesta sefa de sectie care cand vrea te baga in seama,cand nu vrea se comporta cu tine de parca esti un rahat,de fapt ea este,pt.ca nu stie sa isi gestioneze relatiile. M-a jignit,atat prin mesaje cat si lalocul demunca,mi-a spus ca am alte orientari iar la locul de munca este interzis sa faci asemenea acuzatii.
Nu am nimic personal cu cei care au alte orientari,fiecare pe treaba lui dar daca ea jignindu-ma pe mine si incercand sa mascheze adevarul,se jigneste si se minte pe ea. Aici ar  insemna sa intru intrun subiect personal si nu cred ca i-ar fi favorabil nici lorenei.
Un alt exemplu,seful,daca ii pot spune asa. Am vorbit intro zi cu el,referitor la comportamenul sefei de sectie,legat strict de munca si atitudinea ei fata de angajati,pana lorena. Ma intreaba ironic "da ce-ai vrea?sa dormi cu ea in pat?" Dovada de neprofesionism. Poate ii era frica ca ii fur prietena,fiind turc el crede ca in Romania e ca in tara lui (sa se duca acolo).
Ti se vorbeste urat,sefii te considera prost sau proasta,chiar daca iti zic un "bravo" este egal cu 0. Nu ti se face o instruire corespunzatoare ,nu esti invatat nimic. Masinariile sunt ok,unele avand unele probleme (din cauza ca sefii prefera  sa cumpere piese ieftine) si tot ei au pretentia sa nu gresesti. Incepi sa lucrezi cu piese,cu chei,nimbusuri,lucru care nu intra in atributia angajatului decat a unui mecanic autorizat. Dar patronii acestei firme le stiu pe toate,sunt doctori,sunt mecanici,ei le stiu pe toate... O colega si-a prins mana la o presa,nici concediu medical nu a primit,doar cateva zile. Daca intarzii se iau de tine dar de lavinia marilena nu s-a luat nimeni,singura dintre colegi care intarzia in fiecare zi. Colegii au vazut lucrurile astea. Cat am lucrat la ei,nu am lipsit o data( altii in schimb,uitau sa se mai trezeasca dimineata,cum este cazul si acestui catelus),nu m-am invoit o data. In ultima perioada cand nu mai suportam,am inceput si eu sa fac asa.
Cand era frig fumam afara cu restul colegilor,pe rand ca nu aveam voie cu totii de frica ca se barfeste dar barfele pornesc de la sefi si de la aceasta pana lorena,in timp ce ea fuma inauntru. Inca o data ca se fac diferente. Cred si eu ca se fac daca patronul acestei firme are o relatie cu sefa sectiei (ar fi putut sa se ascunda,nu sa fie in vazul tuturor dar sa tipi in hala si sa faci urat ,este deranjant pentru angajati ) si o tine in puf.in conditiile in care nevasta lui reprezinta un nimic pt.el si in firma. Pauza foarte rar se da la ora 12,eventual si pe la 10-11 sau mai tarziu. Bineinteles ca aceste doua protejate de sefu iau separat,la fel de rar intamplandu-se sa ia pauza cu totii. Nu sunt organizati,nu primesti prima de sarbatori,decat un avans din salariu. Eu asa am prins. Transportul il asigura desi aflu din postari iar minciuni,transportul nu este asigurat.
Ti  se zice sa iei un maxi taxi,costa 2 lei dus,2 intors. Concluzia cam 80 de lei pe  luna. Sunt bani deci transportul ar trebui obligatoriu asigurat.
Orele suplimentare,e bine sa ai o evidenta la ele. Le platesc,la sfarsitul  lunii. Pe unii i-au ars la bani  deci aveti grija pt.ca banii aia o sa va zica ca ii merita sefa de sectie. Dar si aici alte diferente. In conditiile in care pana lorena vine cu soferul firmei (un alt angajat,insurat si cu copii acasa,care face parte din categoria pupat in fund) si pleaca impreuna cu catelusul ei,tot cu masina fie cu seful sa mearga la o shaorma sau acel sofer,tot celor doua le este decontat transportul... Unde e dreptatea si lipsa diferentelor? La angajare va spun multe acesti sefi dar in mare parte minciuni. De exemplu,mustafa camdeviren spune angajatilor ca vor sta timp de 2 saptamani pana la 18. Afla ca se sta mai mult de 2 saptamani si mereu vei pleca dupa ora 18,cu exceptia favoritelor sefilor,fiind doar niste slugi si se cred apreciate,se vaita ca stau peste program mai mult ca altii. Credeti ca ii convine acestui sef,sa zicem, sa ii dea drumul lu'lorena mai devreme si lavinia sa stea peste program cu alti angajati? si invers? Raspunsul este nu. Se rup concedii medicale,se amana cu banii in momentul in care ai decis sa pleci,se profita de tine,unii se mai vand pe o cafea,pe un dus-intors acasa si un pateu. Daca vreti sa fiti tratati ca sclavi la niste turci,angajati-va aici.
Ti se reproseaza ca ceri bani in avans(nu cand ii iei ,pe urma) atat de sefi cat si de pana lorena,ca ar fi putut sa te dea afara de data trecuta de cand ai gresit ceva,ca va plateste transportul sau ca au chrie de platit si alte cheltuieli. Ca angajat,pe mine nu ma intereseaza darile la stat pe care le are firma,ma intereseaza sa imi primesc banii,nu sa se vaite patronii ca au taxe si sa bage angajatilor prostii in cap. Nu mai zic,apa la toaleta sau la robinet,o perioada lunga nu a fost doar focar de infectie. Abia cumparau  bidoane cu apa. Curatenie  nu era dar erai obligat sa faci. Cum pana lorena se ocupa sa faca lista,cu cat erau mai multi angajati,ea nu figura sa faca curat ca e sefa si nu intra in atributiile ei,asa spune ea. Daca au nevoie apelau la o firma de curatenie.  Iar felul in care mananca acesti "domni" pot sa zic ca este dizgratios,farfuriile le lasa murdare,cu mancare ,la bucatarie unde este si vestiarul sau mai bine zis locul in care te schimbi unde locul in care servesti si masa.  Zero igiena.  Tot tu esti obligat sa strangi dupa ei.
Nici mie nu imi intra in atributie sa ma sui pe un raft inalt si sa incep sa montez piese,pe langa faptul ca erau grei si ii caram mai eram si la inaltime.
Lor nu le pasa ca tu patesti ceva,ii intereseaza sa  nu faci vreun accident la locul de munca pe motiv sa nu le chemi vreun control,sa nu iti plateasca spitalizarea,in caz ca ar fi nevoie de asa ceva. si etc.
O alta diferenta,era vorba de telefoanele mobile sa fie retinute in birou,pe langa faptul ca s-ar fi uiat in bunul tau personal,sefa sectiei zicea "mie nu imi retine telefonul,pt ca seful ma suna sau ali ori d,emilia (sotia patronului}
ok... vad ca pentru unii regulile se aplica,pt altii ...nu
Despre glume nu mai comentez,nu e mediul in care sa razi
Daca pleci la 4 se uita urat la tine
Stai ore suplimentare peste ore suplimentare
Cand se afla ca este un control incepeau sa ascunda toate neregulile ca sa nu zic mizeriile din firma si inca fac lucrul asta in continuare.  O firma cu multe nereguli si care se feresc de itm,anaf si alte institutii. Feriti-va de lorena si catelusii ei lavinia si florin. Si-au deschis firma,..sa si-o gestioneze.
Chiar ali camdeviren fiul lui mustafa camdeviren mi-a spus " daca mai sunt barfe,veti fi dati afara ,nu conteaza cine,fie ca esti tu,lorena sau altii".  In conditiile in care ti se baga vorbe in gura si barfele pornesc de la ei si sefa sectie cu ce drept mi se spun lucrurile astea? Sefa sectiei barfeste la greu si nu a mai fost data afara chiar daca din cauza ei a plecat multa lume.
Tot cu acest ali,am avut o discutie cu el pe la  6 seara (deja trecusem in orele suplimenatre),i-am spus ca este ora 6 si as vrea sa plec la care el foarte nervos,imi spune "stai aici pana termini,ca nici tu,nici lorena si nici lavinia nu stiti ca eu stau si dupa 12 noptea la firma si vin obosit a 2 zi". Ok,pe mine nu ma intereseaza cat sta el,ma intereseaza cat stau eu.
Daca ai firma poti si dormi acolo dar ca angajat nu sunt obligat sa stau ore suplimenntare peste ore suplimentare.
Daca te oferi sa stai peste program,nu e bine,daca nu stai iar nu e bine...
Nu va lasati pacaliti de increderea care va este prezentata, Daca  vreti sa fiti umiliti si sclavi,angajati-va la aliwe.
Ati semnat un contract de munca  (care trebuie respectat de angajat cat si de angajator),
NU ati semnat un contract pe propria viata.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 19 Mai 2018 17:37
 
ALCO DECOR IMPEX SRL PDF Imprimare Email
Scris de Mirela   
Vineri, 22 Septembrie 2017 16:10

Buna seara,

 

Doresc sa reclam firma Alco Decor Impex SRL pentru ca-si inseala clientii. Mint ca le ofera produse si servicii de inalta calitate cand nu este asa. Eu am avut probleme cu ei la montajul unor usi intr-un apartament nou. Executia si montajul usilor de proasta calitate. Contactandu-i sa vina sa remedieze calitatea muncii lor, de fiecare data imi raspundea la telefon(0723199705) o persoana pe numele de Costi, care iti promitea mereu ca maine vine si repara. Nu veneau niciodata, te puneau sa te invoiesti de la munca si nici macar nu te anuntau ca nu mai vin. Dupa ce i-am sunat luni de zile, la final am contact alta firma tot pe banii mei sa remedieze calitatea serviciilor de ei oferite. In concluzie nu recomand daca nu doriti sa patiti ca mine.

Ultima actualizare în Sâmbătă, 23 Septembrie 2017 09:38
 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 78
elefant.ro

Autentificare