Homeycomb - inselatorie / teapa / nu comandati PDF Imprimare Email
(4 voturi, in medie 5.00 din 5)
Scris de CBR   
Luni, 29 Decembrie 2014 12:02

Dupa cum scrie si in titlu, NU recomand sa comandati de pe Homeycomb - Homeycomb. Pentru cine nu stie site-ul de mai sus, e un magazin online de tipul FashionDays, Stilago etc., doar ca bazat mai mult pe articole pentru casa.

Problema mea personala cu ei este ca am comandat un produs, am cerut returnarea, au confirmat si primit produsul dar nu am primit banii inapoi de cand au confirmat primirea, pe 20 octombrie. Iar asta in conditiile in care ei au propus 14 zile pentru returnarea banilor. De fiecare data cand am incercat sa comunic cu ei mi s-a zis aceasi placa proasta de customer support cum ca au trimis cererea catre departamentul financiar si ca o sa urgenteze rezolvarea problemei.

Mai mult, am cerut copie dupa factura pentru ca nu o gaseam si nu mi-au trimis nimic. Desigur, am facut cererea la telefon si nu la ei cu numar de inregistrare. Din pacate nu pot dovedi acest lucru, ca altfel ca si ignorarea acestei cereri este ilegala. Noroc ca am gasit-o ulterior si am reusit sa depun plangere impotriva lor la ANPC.

Presupun ca magazinul trage catre insolventa tinand cont ca nu vor sa imi dea banii inapoi desi au primit produsul. Este vorba despre o suma de ~70RON, in conditiile in care ei vand si mobila de >1000RON.

Sfatul meu este sa aveti mare grija cu ei. Vad ca ofera si discount 5% pentru plata in avans cu cardul. Cine stie daca trimit produsele sau ramaneti fara bani. Au mai fost magazine de tipul asta care au inchis portile, eu unul nu recomand sa (mai) comandati de la ei.

Pentru cine e interesat am factura/chitanta cat si conversatia pe email cu ei, ca nu existe discutii.

Trackback(0)
Comentarii (1)add
0
sunt in aceeasi situatie
Postat de CRISTIAN POPA , ianuarie 28, 2015
sunt in aceasar mint in i situatie am vorbit de 3 ori cu 2 d-re. care nu stiu daca sunt hoate si ele sau nu dar mint. trebuie sesizata politia sau orice alta autoritate a statutului care poate sa resolve problema . nu trebuie decat apetal la toate autoritatile statului sa resolve definitiv problema
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +4
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Marţi, 20 Ianuarie 2015 21:52
 
originals.ro

Autentificare