Optica Shades Bucuresti-inselatorie ochelari soare PDF Imprimare Email
Scris de Gui   
Vineri, 09 Septembrie 2016 19:41

In data de 2-SEP-2016 am comandat o pereche de ochelari de pe situl firmei OPTIC SHADES din Bucuresti http://www.rayban-concept.ro

Evident mi-a sosit coletul, dar am avut marea surpriza sa primesc cu totul si cu totul altceva. O pereche de ochelari ce "incercau" sa semene cu modelul cerut de mine si anume RayBan Wayfarer Polarizati la pretul de 299 ron. Sunt un fake de cea mai proasta calitate si marime foarte mare compoarativ cu cei de 54mm cum sunt in magazin. Individul pretinde ca sunt originali si ca detine o optica in Bucuresti. Insa surpriza a fost alta, dupa lungi apeluri ce i le-am dat a raspuns intr-un final dupa ce i-am dat un sms ca il voi reclama pt inselaciune daca nu imi va returna banii. Dansul, mi-a spus sa ii trimit cu rambursul sitului la sediul FanCurier din Pipera/Bucuresti si ca ii va ridica el. Dupa ce au ajuns ochelarii la sediu, escrocul nu a mai raspuns. In urma cautarilor am contactat FanCurier cu AWBul primit la prima comanda de la acesta, insa tipul si-a dat un alt nume, Baluta Mariana si nici macar adresa personala, fiindca a avut curajul chiar de la sediu sa tepuiasca. Saptamana viitoare cand ajung in tara voi merge cu prima ocazie la politie. Probabil are foarte multe "victime" acest optician de la Optica Shades din Bucuresti.

FERITI-VA CU ORICE PRET DACA DORITI SA CUMPARATI DE PE SITUL http://www.rayban-concept.ro E O ESCROCHERIE TOTALA. PRIMITI PRODUSE LA AHOHA PLASTIC DE PIATA SI CHIAR MODELUL NEDORIT. PT INFORMATII NUMARUL DANSULUI ESTE +40 726 568 402. PT CEI DIN BUCURESTI CUNOSCATORI DACA STITI SAU CUNOASTETI ACEASTA OPTICA SAU SITE VA ROG SA MA ANUNTATI, EU SUNT DIN CLUJ-NAPOCA.

Trackback(0)
Comentarii (1)add
0
Verificati intotdeauna daca sunt datele complete ale firmei pe site
Postat de ANPC , septembrie 29, 2016
Daca ati fi citit putin ce scrie in sectiunea termeni si conditii, v-ati fi dat seama ca nu e o firma seriosa (nici macar firma, pentru ca nu sunt specificate numele firmei, CUI, adresa, etc.), ci un Gigel cu un site care vinde copii ieftine...

Ce puteti face e sa sunati la ANPC si sa faceti o reclamatie - in mod normal trebuie sa aveti dovada platii produsului si ca ati incercat sa rezolvati amiabil cu vanzatorul.

Oricum, daca i se verifica site-ul sigur va primi si o amenda.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
 
elefant.ro

Autentificare