Reclama mincinoasa la Black Friday de Primavara de la MediaGalaxy PDF Imprimare Email
Scris de Adrian   
Marţi, 19 Mai 2020 11:13

Imediat ce s-a incheiat starea de urgenta, magazinele au lansat oferte promotionale pentru a atrage clientii si a scapa de stocuri. In perioada 15-20 Mai, MediaGalaxy si Altex au lansat Black Friday de Primavara. In oferta lor am gasit niste baterii ce erau numai bune pentru termometru.

Oferta Baterii MediaGalaxy

Am verificat stocul in magazinul cel mai apropiat (MediaGalaxy Orhideea) si pentru ambele produse apare ca stocul este suficient.

Stoc Baterii MediaGalaxy1

Stoc Baterii MediaGalaxy2

Ca urmare am plecat spre magazin si acolo am constatat ca nu exista nici unul din acest produse, in schimb exista suficiente produse similare la un pret de 7 ori mai mare. Am Intrebat angajatii magazinului. Unul dintre acestia a verificat cele de mai sus, a verificat standul si apoi s-a dus sa discute cu directorul de vanzari al magazinului. Dupa cateva minute a revenit si m-a informat ca cele doua produse au expirat si au fost scoase de la raft pentru ca nu mai puteau fi vandute si ca vor fi scoase si de pe site. Am verificat in ziua urmatoare si situatia este la fel, MediaGalaxy continua sa faca reclama mincinoasa la cele doua tipuri de baterii, stocul apare suficient in magazin in conditiile in care in magazin produsele nu exista si conform celor spuse de angajatii MediaGalaxy, acestea sunt expirate, deci nu mai pot fi vandute. Oare cate dintre produsele din oferta BlackFiday de Primavara de la Altex si MediaGalaxy sunt in aceeasi situatie?

 

 

 

Trackback(0)
Comentarii (0)add
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Marţi, 19 Mai 2020 11:19
 
originals.ro

Autentificare