Atentie la ce imobil cumparati !!! PDF Imprimare Email
(3 voturi, in medie 4.33 din 5)
Scris de Robespierre   
Duminică, 14 Decembrie 2014 13:07

Buna ziua.

 

Sper ca aceasta reclamatie/informare publica sau cum doriti s-o numiti sa fie citita si de cineva "de sus", adica din cei care sunt direct responsabili, legal vorbind.

Nu este vina lor dar daca ar mai face inspectii neanuntate si pe bune, fie ele si putine, ar fi si mai bine. Totul incepe cu primarille/consiliile locale care, la noi, sunt 0 absolut, cred ca 80 % din ele. Recomand cu caldura DNA sa faca vizite de lucru si flagrante (dupa caz) la toate din Ilfov !!! Ca ce s-a strans cloaca aici, e Cosa Nostra in esenta tare !

Dar problema mea nu este direct legata de primarie desi rolul ei ar fi putut fi cu totul altul, conform definitiei "autoritatii publice", Legea 554/2004 si altele.

Problema mea nu este una noua, nici singulara, tocmai citeam de escrocul ala de Romeo nu mai stiu cum, din Valcea ! E, astia sunt peste tot si profita, in primul rand de ignoranta, prostia si neimplicarea oamenilor direct afectati ! Romanul, in general, prefera sa stranga din dinti si sa mai scoata bani din buzunar (daca-i mai are), decat sa-si ceara drepturile si sa fie unit - ce utopie !

Am cumparat un apartament in Ilfov, com. Chiajna. Toate bune pana ce-a trecut 1 an, hidroizolatia a inceput sa cedeze, arata balcoanele mele de zici c-am pus sare si vara si iarna, infiltratii pe sub gresia aplicata pe balcoane, la treceri/praguri, e o ... frumusete !

Deocamdata nu dau numele acestui escroc de tip "Romeo", seamana ca 2 picaturi de apa din descrierea domnului din Valcea !, pentru ca vreau sa-l dau in judecata, chiar daca voi fi singur in actiunea asta. E un bloc de 8 apt, deci putini proprietari, teoretic ai zice ca suntem uniti, sa-l lucram legal pe escrocul de constructor, practic, nu e asa !

Plus ce beton e turnat in fata blocului, o parte este exfoliat, nu e vorba sa torni beton rutier dar - daca folosesti o clasa inferioara, ca trebuie sa fie cat mai ieftin iar profitul escrocului trebuie sa fie cat mai mare, nu ?! - poti pune, daca esti de buna credinta, pavele sau un strat de protectie de bitum ! Dar nu e cazul. Si asta o spun eu, care nu sunt de meserie. Pacat ca nu pot posta 2-3 poze, sa vedeti si voi ce n-a vazut Parisul ! Sau nu stiu eu cum se incarca, sunt nou pe website.

O intrebare as avea daca stie cineva procedura, ca nu ma bag ca fraierul direct la judecata pana nu obtin niste expertize din partea autoritatilor de stat cu atributii in domeniu, deocamdata nu apelez la experti tehnici judiciari (privati, autorizati): unde ma duc prima oara, la ISC IF sau ANPC, Comisariatul IF ? Sau la amandoua ?

Ca problema e cumulata.

Deocamdata atat, sper sa primesc ceva sfaturi de la voi si daca exista cineva patit, poate un avocat bun pe domeniul asta.

Va multumesc si aveti grija, de la acul de siguranta pe care-l cumparati, pana la  casa sau masina "visurilor", ca mai nimic nu e ce pare a fi in Romania.

Pana la urma, tot noi, clientii/consumatorii/cumparatorii suntem prosti, nu ?! Cine ne pune sa cumparam, nu mai bine blocam tot si lasam pe toti nenorocitii de intreprinzatori sau firme sa dea faliment ? Nu se poate dar e o idee ...

 

Numai bine,

Mihai

Trackback(0)
Comentarii (1)add
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Marţi, 20 Ianuarie 2015 21:45
 
originals.ro

Autentificare