reclamatie Enel Muntenia PDF Imprimare Email
(2 voturi, in medie 1.00 din 5)
Scris de Mister John   
Miercuri, 24 Octombrie 2012 18:31

prin aceasta,vreau sa ma adresez celor de la enel muntenia. locuiesc in bucuresti str.dumbrava noua 34 bl.p 22 a sc.a sector 5. in data de 22.oct.2012 am depus o reclamatie la punctul de lucru al enel din str.petre ispirescu unde reclamam un furt de curent electric. prin reclamatia depusa,inregistrata cu nr. 40482088/22.10.2012 am sesizat urmatoarul aspect: locatara ap.12 de la aceias adresa,Nastase Crisandra Antoanela find titulara contractului pt.furnizarea energiei electrice si titulara de drept a contractului de inchiriere (mentionez faptul ca acest imobil apartine P.M.B.)nu mai locuieste la acest domiciliu din anul 2004. acest apartament este ocupat fara forme legale de un anume domn ION CONSTANTIN. in reclamatie mentionam faptul ca acesta datorita faptului ca are facturi neachitate in valoare de aproximativ 6000 lei si in ciuda faptului ca acestuia (de fapt d-nei Nastase) i sa reziliat contractul si intrerupt furnizarea de energie electrica, acest domn are lumina,fara as fi achitat facturile restante la zi. am mai mentionat faptul ca desi acesta are curent electric,contoarul acestuia nu inregistreaza consumul, vind vizibil lipsa sigiliilor de la contoar. la ora si data cand va scriu,acesta este bine mersi,are lumina. temerea noastra,a locatarilor de pe acelas palier cu acesta,este ca acesta ar putea fi legat prin baipas de oricare dintre noi sau sa se fi legat de sursa de curent a scarii blocului. mi sa spus ca se va deplasa cineva la fata locului sa constate. au trecut 2 zile si nimic nu sa intamplat. stau si ma intreb.....oare cei care trebui sa constate chiar nu au habar de acest lucru? sau sunt in cunostinta de cauza si musamalizeaza acest aspect aparandusi posturile fara a lua masurile care se impun.    CE SA FAC SI UNDE SA MA MAI ADRESEZ? cu mult respect.....un locatar.

Trackback(0)
Comentarii (15)add
0
daune provocate de enel
Postat de IULIANA NEAGU , martie 04, 2013
buna ziua,

locuiesc in prevederii 14-18/40 la sfarsitul lunii februarie s-au efectuat sapaturi in fata imobilului prevederii 14-18/41 si ne-au avariat cablul UPC groapa a fost asupata si avarierea cablului nu a fost remediata. cei de la UPC refuza repararea pentru ca avarierea nu a fost din cauza lor. Va rog sa reveniti pentru a sapa din nou ca sa remediem problema. multumesc astept colaborarea dumneavoastra.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
Refuza sa repare o avarie
Postat de Muntean Ramona , martie 28, 2013
Buna seara vreau sa fac si eu o sesizare impotriva echipei de interventie de la Enel Ilia judettul Hunedoara deoarece in seara de 28.03.2013 in jurul orei 20,30 am sunat de nenumarate ori la serviciul deranjamente pentru a comunica ca nu avem curent iar doamna Alba Adriana de la deramjamente ne-a comunicat ca echipa nu se deplaseaza in teren deoarece nu sunt platiti peste program, urmand a repara defectiune in data de 29.03.2013.
Este oare posibil ca in secolul 21 sa mi se comunice asa ceva atata timp cat energia sa scumpit si platesc facturile la zi.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
Imi creste plata la factura energiei electrice, luna de luna
Postat de viorel cristescu , noiembrie 07, 2013
Subsemnatul Viorel Cristescu, pensionar si propietar din Bucuresti, Sos.Colentina 15, Bl.R.25, Sc.B et.5, ap.68, sectorul 2, va aduc la cunostinta urmatoarele:

1. De cateva luni observ ca factura la Energie electrica creste de la o luna la alta. Codul ENEL tel este:101 09 75 47/ iar codul meu de client este: 10109852. Factura actuala are Nr. 3MF 10696036/16.10 2013
2. Conform facturii: Energia electrica de facturat este de 79,73 lei, ata ar trebui sa platesc + TVA
3. Dar apare o rubrica: Total baza de impozitare TVA este de 94,80 lei: Chestia asta este ceva dubios. Si cred ca nu trebuie sa o platesc.
Acum am de plata 124 lei.
Eu SUNT PENSIONAR si consider, ca este un abuz de a ma face sa platesc sume pe care eu nu le consum la ENEL.
Am incercat sa transmit un mesaj la ENEL si a fost imposibil, am incercat sa sun la telefon verde, acolo te ameteste cu numarul de taste pe care trebuie sa apesi ca sa iei legatura cu cei de la facturi, si m-am lasat pagubas. Se pare ca ENEL vrea sa aibe cat mai putine reclamatii.
De aceia va rog pe dvs. In calitatea onorabila pe care o aveti sa descifrati, misterul cresterii facturii mele la Energie electrica si sa stopati plata la energia electrica abuziva.

Cu deosebita stima,
Viorel Cristescu

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +8
0
hotiii
Postat de nina , februarie 19, 2014
sunt cei mai mari hoti si sarlatani,,toti din enel, ne pun in spate sume de plata colosale fara justificare

rusineee

este vina noastra ca nu ne revoltam
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +6
0
felicitari echipei din aceasta noapte ptr.modul cum au rezolvat sesizarea facuta de subsemn.
Postat de BOERESCU SPIREA , mai 09, 2015
Sunt administratorul blocului.La ora 21 in seara 08.05.nu mai mergea nici-un lift,bloc cu 8 etj cu 2 lifturi.Am rugat angajatul "ascensorul"care la ora 22 a venit si a constatat ca o faza de curent nu mergea,siguranta din cofretul exterior care apartine ENEL.Am dat telef. la 0219291 si echipa ENEL a venit fara sa ma deranjeze telefonic si au rezolvat probl.sigurantei arse.Doresc sa aduc multumiri pe aceasta cale modului operativ in care s-a rezolvat defect.(in miezul noptii)care daca era amanata ptr.a 2-a zi aveau de suprtat oameni in varsta care ar fi trebuit sa urce pe jos m.m.etaje. Felicitari ENEL si ASCENSORU ptr.acesti oameni care ii are.De asemenea servicii ar trebui sa beneficiem.Cu respect ing.Boerescu
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -1
0
Sesizare
Postat de TOMA Veronica , iunie 22, 2015
Dnei Daniela Croitoru-
COD ENELTEL 105805278
In urma sesizarii 84523/12.09.2014,facute la Enel cu privire la comportamentul salariatiilor pe teren,am primit raspuns in 22.09.2014 cu urmatorul continut:,,Regretam situatia care ne-ati semnalat-o si va asiguram ca de indata ce vom avea un raspuns final nu vom ezita sa vi-l transmitem".
Au trecut 9 luni si dna Daniela Croitoru nu a dispus cercetarea cazului semnalat ne ajungand la nici un raspuns final cu privire la comportamentul ne adecuat al salariatiilor care vin pe teren?
Pana la aceasta data 22 iunie 2015 nu am primit nici un raspuns cu toate ca sunt un client( cod 10619405) fidel cu plata energiei la timp.Oricum multumesc pt tacere.

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
reclamatie
Postat de bercea daniel , decembrie 08, 2015
Am rugămintea de a veni la adresa barlad nr 31 sector 5 bucuresti pt a rezolva cu consumul ilegal de energie electrica pt ca au fost decuplati si in continuare au lumina urcindise pe stilp si sau legat la loc facindune probleme celorlalte case din vecinătate, cu toate ca am mai facut o reclamatie cu nr de înregistrare da tot nu sa rezolvat nimic , va multumesc si astept un răspuns de la dumneavoastră la adresa de email bercea_daniel2000@yahoo
Vom sau la tl nr 0767672100
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
reclamatie
Postat de florica radantu , iunie 20, 2016
subsemnatul Pop Marin va aduc la cunostiinta urmatoarele : In localitatea Lipnita Judetul Constanta ,domnul DRAGOMIRESCU ION "fura" energie electrica din reteaua de distrbutie fara sa fie inregistrata prin contuar. FACE ACEST LUCRU CA A FOST ELECTRICIAN DE MESERIE SI STIE CUM.Acest lucru se poate dovedi si cu factura pe care o plateste la energie electrica (foarte mica) ,in conditiile in care toata vara uda gradina de zarzavat pe care o are si via din gradina cu pompa pe care o are in fantana din curte.De asemeni foloseste destul de des masina cu care face uruiala la animale care functioneaza tot electric si consuma destul de mult.Acest lucruseintampla de foarte multi ani.Daca doriti sa preveniti abuzurile de acest fel ,luati masuri.

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
Defectiune
Postat de neagu silvi , iulie 18, 2016
Buna ziua
Locuiesc in Timisoara i zona Dambovita si in data de 13.07.2016 a fost luat curentul . La ora 17.00 cand am venit acasa, am constatat acest lucru vazind ca displayul de la ceasul electronic se aprindea si se stingea intermitent si se dereglase ora .
Am vrut sa pornesc aparatul de climatizare si acesta nu a mai pornit .
Conform raportului de specialitate, aparatul a fost supus unei suprasarcini de curent .
Unde pot sa depun o reclamatie pentru recuperarea pagubelor?
Va multumesc .
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
...
Postat de andreea ionela , octombrie 25, 2016
Ma simt putin costernata pentru faptul ca in zona in care eu locuiesc mai exact in petrosani cartierul sasa am vecini care fura energie electrica si au fara sa aiba nici contor sunt uimita cum nu vede nimeni acest lucru sau probabil nu vrea sa vada
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
Fura curent in complicitate cu angajatii enel
Postat de zoltan , noiembrie 21, 2016
Am mai scris cateva reclamatii cu privire la cartierul sasa din petrosani jud hd unde romii din acel cartier folosesc energie electrica cata vor fara sa plateasca interesant este faptul ca prizele false si cablurile cu care sau legat la stalpi au fost facute de angajatii enel care inchid ochii atunci cand sunt trimisi de sefii in control
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
debransare fara motiv
Postat de ghita silvia , iunie 14, 2017
BATAIE DE JOC CLAR
IERI IN JURUL ORELOR 11 MI S AINTRERUPT ENERGIA ELECTRICA FARA un aviz prealabil sau telefon....cu toate ca ni se cer mail -uri, telefoane ..pt ce??? nu puteau sa sune sa intrebe ....daca intradevar suntem in neregula ...avem doi bebelusi care au tipat de foame, mancarea s a alterat in frigider a trebuit sa plecam cu ei la prieteni , iar la telefon nu raspunde nimeni cu orele, am facut poza la cat a durat apelul la ei 25, min, 40 ,min, 50 min...
si cu toate ca actele sunt in regula am mail uri dovada trimisa la ei cu actele solicitate din martie, raspunsul lor de multumire si totusi dupa 3 luni cineva care nu a operat in baza de date a dat ordina sa se intrerupa curentul
asta nu va ramane asa voi merge la drepturile omului si la televiziune... nu isi bat ei joc de noi care platim facturile si traiesc pe spinarea noastra fara pic de comunicare..in ce tara traim..

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
debransare fara anunt !!! se poate
Postat de ghita silvia , iunie 14, 2017
BATAIE DE JOC CLAR
IERI IN JURUL ORELOR 11 MI S AINTRERUPT ENERGIA ELECTRICA FARA un aviz prealabil sau telefon....cu toate ca ni se cer mail -uri, telefoane ..pt ce??? nu puteau sa sune sa intrebe ....daca intradevar suntem in neregula ...avem doi bebelusi care au tipat de foame, mancarea s a alterat in frigider a trebuit sa plecam cu ei la prieteni , iar la telefon nu raspunde nimeni cu orele, am facut poza la cat a durat apelul la ei 25, min, 40 ,min, 50 min...
si cu toate ca actele sunt in regula am mail uri dovada trimisa la ei cu actele solicitate din martie, raspunsul lor de multumire si totusi dupa 3 luni cineva care nu a operat in baza de date a dat ordina sa se intrerupa curentul
asta nu va ramane asa voi merge la drepturile omului si la televiziune... nu isi bat ei joc de noi care platim facturile si traiesc pe spinarea noastra fara pic de comunicare..in ce tara traim..

reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +1
0
Indignare
Postat de Stoican Alexandru , august 04, 2017
In urma cu doua luni am trimis prin posta noul contract cu Enel. Alaturat contractului am trimis si un formular adiacent contractului cu zece pagini in care eram indrumat sa actualizam datele de domiciliu. Credeti ca s-a operat actualizarea? Nici vorba. Am inca o dovada ca nu se asteapta de la noi decat platile facturilor. Eventualele servicii catre noi, clientii lor, sunt optionale pentru Maria-Sa Enelul. Profitati de monopolul pe care deocamdata il aveti. Astept cu interes urmatoarea factura. Ce scriem aici e strigare in vant!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
0
Reclamatie
Postat de Dulercea gheorghe , ianuarie 16, 2019
Buna seara Va aduc la cunostinta ca in Orasul Topoloveni Judetul Arges un Cetatean pe nume Grecu Razvan Alexandru care detine o Firma anchiriata de la Cooperatia Orasului Tololoveni care desfasoara Reparati Telefoane si Vanzare tel.. SH care defapt nu e nici o firma pentru ca nu e inregistrat cu firma nu are casa de marcat desfasoara activitatea ilegal intrun spatiul pe care nu scrie Nimic sunt niste geamuri fumuri care nu vezi nimic inauntru doar stie lumea ca acolo se repara telefoane acest Domn a fost vazut de mai multe ori cum se suie pe un scaun si umbla la Contor ..Furand Energie Electrica din Retea de cand detine acest Magazin Fantoma adica de 10 /12 ani Magazinul se afla in Orasul Topoloveni strada Principala la parterul unui Bloc Langa Liceul Iom Mihalache si Restaurantul FRESH va rog Respectuos sa se faca o verificare la aceasta Locatie de mai multe ori pentru ca individul trebuie tinut sub obsevatie pt ca fura curent 15/20 zile pe luna si dupa aia da drumul la contor relatez asta pentru ca am vazut Eu si mai multe persoane facand acest gest ...si sustine ca Nimeni nu poate sa/i faca Nimic Va multumesc si astept un Raspuns din partea DMV ..mentionez ca nu fac asta din Razbunare sau ca am ceva personal cu aceasta persoana Doar ca spirit Civic asa trebuie sa faca erce OM care vede cum ati fura chiar si Curent si alti sunt Oameni cinstiti si Corecti
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Luni, 07 Ianuarie 2013 01:42
 
originals.ro

Autentificare