sc NEWEXPO EVENTS srl-excroci,tepari ordinari PDF Imprimare Email
(3 voturi, in medie 5.00 din 5)
Scris de expozant   
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 18:59

SC NEWEXPO EVENTS SRL prin Roxana Popescu va va promite standul la care ati visat la no expozitie de vis! De fapt este o teapa,o inselatorie la moda!

Daca la inceput va va raspunde la telefon (0731649110-este un nr de cartela!!!),foarte amabila,politicoasa si va va oferi fix cel mai bun stand,pentru ca-i va muta penytru dvs pe cei care au rezervat deja,nu va bucurati pentru ca de fapt este o capcana! Planul de amplasament pe care-l primiti va avea standuri rezervate de catre firme renumite ,facandu-va sa credeti ca va fi un targ reusit,dar sa stiti ca acele firme habar nu au de prezenta lor la acel targ,fiind trecute pe acel plan fara acordul si stirea lor! Dupa ce veti semna acel contract in care este mentionat ca "daca nu va vor pune la dispozitie standul cerut(deci tot ce vi s-a promis,standul pentru care ati acceptat sa mergeti la targ) va vor pune un alt stand cu caracteristici similare(deci asteptativa la orice stand) la o expozitie stabilita de ei ca dulata si localizare(adica daca expozitia la care vroiati sa mergeti era la hotel x din primaverii si dura 3 zile ,va vor da ei un alt stand la o expozitie din ferentari care va dura 2 zile!) " veti ramane fara banii achiati si veti vedea cealalata fata a Roxanei Popescu care va va invita in instanta sa recuperati banii!

De fapt eu m-am inscris pentru un anumit stand la expozitia Beauty and Style de la hotel Pullman din 16-19.10.2012 si cu 3 zile inainte am fost anuntat PE MAIL ca expozitia nu se mai organizeaza ,si mi s-a poropus participarea la o alta expozitie care nu ma interesa ca localizare si a carui durata nu mai era de 3 zile ci doar de 2 zile! II voi actiona in instanta pentru recuperarea banilor ,desi Roxana Popescu m-a mintit in nenumarate randuri ca va returna suma platita ,fapt ce nu s-a intamplat de fapt,ea nemaifiind de gasit!

Deci mare atentie,targurile promise de Newexpo events nu au finalizare,ci sunt doar un mijloc de a fi excrocati de niste tepari!Nu semanati cu ei nimic,sau daca totusi insistati treceti clauza clara "daca targul nu se va organiza sunt obligati sa returneze banii in 2 zile" dar si asa nu vor plati ajungand in instanta!

Trackback(0)
Comentarii (0)add
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Luni, 07 Ianuarie 2013 01:41
 
originals.ro

Autentificare