RECLAMATIE PDF Imprimare Email
(0 voturi, in medie 0 din 5)
Scris de suhaletca alexandru -dan   
Marţi, 22 Ianuarie 2013 11:29

,DORESC SA ADUC LA CUNOSTIINTA VIZITATORILOR ACESTUI SITE SI IN ACELASI TIMP SA FAC RECLAMATIE VIZAVI DE MAFIA DINTRE RADET SI FIRMA ISTA ROMANIA.

IN URMA CU 2LUNI AM AVUT NOROCUL CA VECHIUL RADIATOR DE FONTA SA SE GAUREASCA SI L-AM DAT JOS URMAND CA LA UN MOMENT DAT NORMAL SA CUMPAR ALT RADIATOR SI S-AL INLOCUIESC.TOATE BUNE SI FRUMOASE PANA ACUM.APARAND INTRE TIMP IN PLAN PERSONAL NISTE PROBLEME DE SANATATE CARE NECESITA O SUMA DE BANI MAI MARE , AM AMANAT CUMPARAREA SI MONTAREA RADIATORULUI.MENTIONEZ CA AM O HERNIE DE DISC CERVICALA CARE ARE SICEVA COMPLICATI IN ZONA CERVICALA CARE TREBUIE OPERATA.SI ACUM SA REVIN LA ABUZUL DIN PARTEA FIRMEI ISTA ROMANIA PRIN INTERMEDIUL ANGAJATILOR LOR, M-AM POMENIT CA IN NATA DE CALCUL INDIVIDUALA  CU TOATE CA NU AM CALORIFER SI INDEXUL PE REPARTITORUL DE COSTURI VALOAREA ESTE "ZERO" DUMNEALOR AU DECIS CA NU SE POATE SI MI-AU TRECUT UN INDEX DE 115 UNITATI ESTIMAT DE EI .ESTIMAT LA CE LA ?.OARE MA INTREB SI EU RETORIC COLAONELE DE INCALZIRE CARE TREC PRIN CAMERA IN SITUATIA MEA ISI SCHIMBA CUMVA RANDAMENTUL CALORIC? PAI DACA ESTE ASA IMI CER SCUZE SUNT VINOVAT SI IPOCRIT.

PENTRU CINE PLATESC EU ACEST INDEX HOTARAT DE EI PENTRU UN SERVICIU DE ARE NU AM BENEFICIAT .POT SA INTELEG CA LA FEL DE SIMPLU NE PUTEM POMENI PE NOTELE LOR DE CALCUL LA INDEXURI ESTIMATE SI ATUNCI CAND NU UTILIZAM UN RADIATOR. MI SE SI ADUCE LA CUNOSTINTA CA RADIATOARELE LE POT DEBRANSA SI SCHIMBA DOAR RADET. SI ASA VEDETI CUM O FIRMA CARE ARE DOMENIU DE ACTIVITATE EXPLOATAREA REPARTITOARELOR DE COSTURI SI CALCUL A CONSUMULUI INDIVIDUAL DE ENERGIE TERMIC , DEVINE: AVOCAT ,ORGAN DE CONTROL DE NECOTESTAT MAI RAU CA PE VREMEA COMUNISTILOR.DICTATURA ISTA.

DORESC PE ACEASTA CALE SA MI SE FACA DREPTATE PRIN RETURNAREA BANILOR PE CARE EU PANA UNA ALTA II PLATESC DATORITA AROGANTEI POLITICII ACESTEI FIRME

MA GANDESC CHIAR SA II DAU IN JUDECATA ,DEOARECE IN LOC SA-MI REZOLV PROBLEMELE DE SANATATE TREBUIE SA ALERG SA-MI APAR PUNGA

Trackback(0)
Comentarii (0)add
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Joi, 07 Februarie 2013 22:31
 
originals.ro

Autentificare