ALCONI PDF Imprimare Email
Scris de ELENA   
Marţi, 28 Aprilie 2015 12:54

FIRMA DE TEPARI! ALCONI - BALUSTRADE INOX (www.alu-profile.ro SAU www.alconi.ro ) IN FRUNTE CU DOMNUL IONUT ALEXE CARE ESTE ADMINISTRATORUL FIRMEI CARE SE OCUPA CU BALUSTRADE DE INOX, PROFILE de aluminiu etc...AM ACHITAT INTEGRAL (fraiera cei drept dar am zis ca sunt frma serioasa) o suma relativ mica 180 ron pt niste plase de tantari. "Domnul" Ionut Alexe ma plimba cu zaharelul din 16 aprilie ca imi aduce plasele si nici acum nu le-am vazut. De o saptamana ii cer inapoi banii si minte cu nerusinare ca aduce plasele. De azi nici la telefon nu raspunde.

Trackback(0)
Comentarii (2)add
0
TEPAR BALUSTRADEALUMINIUSISTICLA.RO
Postat de Udriste Roxana , februarie 28, 2019
CONFIRM CA "DOMNUL" IONUT ALEXE ESTE UN TEPAR DE MARE CLASA. AM PLATIT O BALUSTRADA DIN STICLA SI DE 4 LUNI ASTEPT SI NE DUCE CU ZAHARELUL, INCLUSIV CU SOMATIA DE LA AVOCAT!!! INTRE TIMP SI-A SCHIMBAT SITEUL. EU ACUM AM GASIT ACEST COMENTARIU CARE IMI CONFIRMA CA NU ARE ROST SA MAI ASTEPT.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +12
0
Confirm problemele
Postat de Laurentiu G , septembrie 01, 2021
Eu am semnat contractul în iunie cu plata avans 80% pentru balustrada de sticla și dupa multe amânări acum nj mai răspund la telefon.
Firma se numește acum MADAIO CHEMIE și îmi pare tare rău că nu am găsit informații pe net despre ei înainte sa dau avans.
Site ul este balustradealuminiusisticla.ro
A reușit cineva sa recupereze banii sau sa le fie facuta lucrarea?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +0
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Vineri, 23 Octombrie 2015 19:54
 
originals.ro

Autentificare