ALCONI PDF Imprimare Email
Scris de ELENA   
Marţi, 28 Aprilie 2015 12:54

FIRMA DE TEPARI! ALCONI - BALUSTRADE INOX (www.alu-profile.ro SAU www.alconi.ro ) IN FRUNTE CU DOMNUL IONUT ALEXE CARE ESTE ADMINISTRATORUL FIRMEI CARE SE OCUPA CU BALUSTRADE DE INOX, PROFILE de aluminiu etc...AM ACHITAT INTEGRAL (fraiera cei drept dar am zis ca sunt frma serioasa) o suma relativ mica 180 ron pt niste plase de tantari. "Domnul" Ionut Alexe ma plimba cu zaharelul din 16 aprilie ca imi aduce plasele si nici acum nu le-am vazut. De o saptamana ii cer inapoi banii si minte cu nerusinare ca aduce plasele. De azi nici la telefon nu raspunde.

Trackback(0)
Comentarii (6)add
0
TEPAR BALUSTRADEALUMINIUSISTICLA.RO
Postat de Udriste Roxana , februarie 28, 2019
CONFIRM CA "DOMNUL" IONUT ALEXE ESTE UN TEPAR DE MARE CLASA. AM PLATIT O BALUSTRADA DIN STICLA SI DE 4 LUNI ASTEPT SI NE DUCE CU ZAHARELUL, INCLUSIV CU SOMATIA DE LA AVOCAT!!! INTRE TIMP SI-A SCHIMBAT SITEUL. EU ACUM AM GASIT ACEST COMENTARIU CARE IMI CONFIRMA CA NU ARE ROST SA MAI ASTEPT.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +11
0
Confirm problemele
Postat de Laurentiu G , septembrie 01, 2021
Eu am semnat contractul în iunie cu plata avans 80% pentru balustrada de sticla și dupa multe amânări acum nj mai răspund la telefon.
Firma se numește acum MADAIO CHEMIE și îmi pare tare rău că nu am găsit informații pe net despre ei înainte sa dau avans.
Site ul este balustradealuminiusisticla.ro
A reușit cineva sa recupereze banii sau sa le fie facuta lucrarea?
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -4
0
Confirm
Postat de Bogdan Stefan , aprilie 08, 2022
Da, cu siguranta pot confirma cele citite mai sus. Am achitat din luna noiembrie 2021 achizitie de produse de la acest nenorocit si fatarnic de individ ca numai om nu este, si mi-a livrat doar profilul comandat, restul comenzii stau si astept de peste 3 luni sa imi returneze banii.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -2
popescu
acum opereaza cu urmatoarele situri : https://magazin-balustrade.ro https://www.balustrade-aluminiu.ro http://balustrade-sticla.ro/
Postat de popescu , iunie 07, 2022
tot aceleasi obiceiuri de tepar. si eu am achitat in luna februarie a acestui an si de atunci siletio stampa. se mai simte si deranjat de felefoanele si mesajele mele.

acum opereaza cu urmatoarele situri : https://magazin-balustrade.ro https://www.balustrade-aluminiu.ro http://balustrade-sticla.ro/

nu ii dati nici un ban pentru ca nu va veti vedea nici sticla nici banii inapoi!!!
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -4
0
...
Postat de Raducan adrian , iunie 29, 2022
Buna seara și eu am fost înșelat de aceasta persoana Ionut Alexe de 46.000 RON de pe firma balustrade expert srl
Cine a mai fost înșelat de acest individ pe toate firmele pe care deține :: alconi concept srl, balustrade expert srl, magazin balustrade srl , madaio chem , mereu sisteme balustrade srl, rog sa ma contacteze la numarul 0763.213.323
Am contactat o parte din părțile păgubite și acum dorim sa depunem toți o plângere penală pe numele lui.
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -6
0
Alexe Ionut
Postat de Raducan adrian , iunie 29, 2022
Revin cu încă un comentariu pe plângere individuală fiecare in parte pe civil nu inse poate întâmpla nimic este o situație comercială și baga firma in insolventa și nu aveți ce recupera de la el, el nu are nimic pe numele lui decât datorii și pe firme la fel.. mentineonez el cu asta se ocupa înființează firme și da Tepe el are pe numele lui 5 firme și se caută acum și interpuși . Singura posibilitate este sa me unim săi depunem cât mai mulți plângere pe penal sa se dovedească ca este o forma continuata la acest Alexe Ionut și ca nu este nimic comercial, este clar o inselatorie , va rog sa ma contactați care ați fost înșelat de acest individ sa va pun in legătura cu avocata mea sa ne strângem mai muți.. tel 0763.213.323
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: -7
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Vineri, 23 Octombrie 2015 19:54
 
originals.ro

Autentificare