Ofensa si antireclama datorata www.reclamagiu.ro PDF Imprimare Email
(4 voturi, in medie 1.00 din 5)
Scris de gabnic   
Vineri, 15 Ianuarie 2016 10:21

Draga moderator conform OG nr. 12/2014 denigrarea unei firme,competitorilor ?i deturnarea clientelei unei firme reprezint? practici de concuren?? neloial? ?i de asemenea, constituie contraven?ii care se sanc?ioneaz? cu amenzi de pn? la 50.000 de lei.

In fapt,prin intermediul vostru se aduce denigrare si deturnare clientela plus atingere numelui firmei cat si ofensarea angajatilor cand se putea face simplu si rapid daca era cazul o reclamatie la OPC.

Doresc sa fiu contactat si rezolvata in mod amiabil nemultumirea mea pentru a nu da curs unor viitoare actiuni de durata si care sa implice timp,nervi si bani din partea partilor.

Gabriel

Trackback(0)
Comentarii (1)add
Administrator
Raspuns
Postat de Adrian C , ianuarie 17, 2016
Stimate domnule Gabriel, conform punctului 6 din Termenii si conditiile site-ului reclamagiu.ro, termeni si conditii cu care ati fost de acord in momentul in care ati folosit site-ul, raspunderea pentru reclamatiile postate revine in intregime autorilor acestora. Reclamagiu.ro este o platforma prin care persoanele nemultumite de comportamentul unor persoane, companii sau institutii pot face cunoscut acest lucru, si persoanele, companiile sau institutiile pot folosi site-ul pentru a contacta persoanele ce au facut respectivele reclamatii pentru a rezolva nemultumirile. Platforma reclamagiu.ro si administratorul sau angajatii acesteia nu se pot substitui si nu se substituie instantelor de judecata pentru a stabili care dintre cele doua parti (reclamantul sau reclamatul) are dreptate si daca reclamatia este sau nu indreptatita.
Drept urmare, va rugam sa luati legatura cu persoana sau persoanele care au facut reclamatia ce va nemultumeste si, asa cum spuneti dumneavoastra, v-a adus prejudicii, acestea fiind singurele persoane raspunzatoare pentru reclamatia la care ati facut referire. In cazul in care nu reusiti sa ajungeti la un acord amiabil cu aceste persoane, singura solutie este sa va adresati justitiei, asa cum si dumneavoastra sugerati in reclamatia postata mai sus.
Cu stima,
administratorul site-ului reclamagiu.ro
reclamati abuzuri
vote down
vote up
Voturi: +2
Scrie un comentariu
mai mic | mai mare

security image
Introduceti caracterele afisate


busy
Ultima actualizare în Duminică, 17 Ianuarie 2016 17:58
 
elefant.ro

Autentificare