Inselat de catre administratorul firmei SC EPISTAR LIGHTING SRL PDF Imprimare Email
Scris de cerbucristi   
Luni, 29 Mai 2017 14:46

Doresc sa sesizez o frauda(inselaciune) din partea Administratorului Firmei SC EPISTAR LIGHTING SRL. Acesta are cont pe OLX cu username-ul ovidiu.toma (Numele lui este Ovidiu Toma) si vinde piese de server si IT. Numarul de telefon il puteti gasi pe google pentru ca este dat ca si telefon de contact al firmei.

 

Avea la vanzare un server HP DL380 G5, 2x Quad E5420, 32 GB RAM si 3x 146 Gb HDD la pretul de 680 de lei. Am negociat pana la pretul de 300 de lei fara surse. Toate bune si frumoase, m-am intalnit intr-o benzinarie cu el si am discutat pe larg mai multe subiecte. Din discutiile purtate omul parea a avea caracter si de cuvand, fapt pt care m-am uitat fugitiv prin server.

Ca o paranteza , in discutiile avute cu el mi-a spus ca are firma de IT, multe servere pentru Minat bitcoin si ofera la negru masini virtuale strainilor.

Am ajuns acasa sa il pun in functiune si observ ca avea doar 8 gb RAM. L-am sunat iar omul a rraspuns politicos (cel putin in primele 3 dati) si mi-a promis ca imi aduce memoriile lipsa. M-am rugat timp de 3 zile de el care apoi nu a mai raspuns la telefon. Ca sa ma simt in siguranta de ceva timp imi inregistrez apelurile si in acest moment detin convorbirile in care recunoaste si in care ma rog de el. Am fost la politie cu dovezile audio si sa depun plangere dar am primit un raspuns de genu: "nu are ce sa ii faca pentru ca este la prima abatere". Cum este posibil asa ceva? Legea nu se aplica pentru prima data? Sa inteleg ca poti sa furi si sa inseli ca prima data nu se pune?

A fost sunat de catre politie respectivul individ iar raspunsul lui a fost urmatorul:" nu credeam ca se ajunge aici ca doar suntem oameni si daca nu e multumit ii dau banii inapoi..."

 

Mie nu imi mai raspunde la telefon!

Ultima actualizare în Marţi, 25 Iulie 2017 23:42
 
originals.ro

Autentificare